DominikaP 0 Report post Posted April 19, 2012 brakuje opcji 'cena od': jeśli istnieje wiele wariantów produktów i każdy w innej cenie. Np mam produkty w rozmiarach od XS do XXL gdzie cena SX=19zł a cena XXL=299zł. Na liście produktów cena wyświetlać powinna się jako 'cena OD 19zł'. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Anzys 2 Report post Posted April 20, 2012 popieram, dobry pomysł Quote Share this post Link to post Share on other sites
DominikaP 0 Report post Posted April 21, 2012 jak popierasz, to zagłosuj :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Anzys 2 Report post Posted April 21, 2012 chętnie, tylko już głosów brak, a następny przydział za kwartał :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kd 0 Report post Posted January 21, 2013 lub np. cena: 19,00zł - 229,00zł Quote Share this post Link to post Share on other sites
Techsystem 0 Report post Posted May 15, 2014 Mamy nadzieje że poprawka ukaże się jak najszybciej ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Anzys 2 Report post Posted May 16, 2014 no cóż... ja czekam ponad 2 lata na dodanie słowa 'od XX zł' Quote Share this post Link to post Share on other sites
Techsystem 0 Report post Posted May 16, 2014 Ekipo Shopera - sprężcie się i zróbcie tą poprawkę. Na blogu opisujecie w przedostatnim artykule 'Nowa Ustawa o prawach konsumenta niesie ze sobą liczne wymogi informacyjne, które będzie musiał spełnić sprzedawca internetowy. Wiele z nich, jak na przykład podawanie pełnej ceny towaru, wraz z dodatkowymi opłatami ma na celu ochronę konsumenta. Część służy również ułatwieniu zawierania transakcji przez sprzedawcę ...' Patrząc pod kątem nowej ustawy oraz to właśnie brak jasnego określenia ceny przy różnych wariantach jest już wprowadzaniem klienta w błąd. Cała sprawa wyłączenie rozbija się o to aby gdy produkt posiadający warianty o różnych cenach miał możliwość pokazania słowa 'cena od'. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sklep 0 Report post Posted May 18, 2014 Patrze tutaj na daty dodania pewnych podstawowych sugestii a ze strony shopera reakcji zero :/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Anzys 2 Report post Posted July 28, 2016 czy @shoper jest w stanie zareagować i odp? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Anzys 2 Report post Posted February 14, 2018 czy temat ruszy pod sugestie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joanna Worona 23 Report post Posted February 15, 2018 Pracujemy nad tym, funkcja pojawi się w nieco innej formie: na liście produktów zamiast "kup" będzie pokazywane "wybierz wariant". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Anzys 2 Report post Posted February 15, 2018 ok, "wybierz wariant" to zawsze coś, ale w miejsce czego?? nie ma w sklepie "kup" jest "do koszyka", co nadal nie zmieni sytuacji bo przy produkcie jest "cena: XXXX" a przy wariantach powinno być "cena od: XXXX" i po temacie, bo startowa cena musi być widoczna dla klienta, a nie jak wybierze kilkanaście wariantów i znając życie tych najdroższych co go zniechęci i nie dokona zakupu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robert Błaszczak 30 Report post Posted February 15, 2018 @Anzys, jeśli znasz jakiś sklep, który ma taką funkcjonalność wykonaną dobrze, to podlinkuj. Myślę, że Administratorzy nie obrażą się za taki link, a będzie łatwiej dyskutować w temacie . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Anzys 2 Report post Posted February 16, 2018 1 minuta szukania i już podsyłam link https://beds.pl/rama-lozka-vento-a-1203 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Anna Boczar 9 Report post Posted February 22, 2018 Dzięki wielkie za link Quote Share this post Link to post Share on other sites
Anzys 2 Report post Posted February 22, 2018 @Anna Boczar to jest nadzieja na dwie literki?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Anna Boczar 9 Report post Posted February 22, 2018 @Anzys, trudno mi w tej chwili powiedzieć jakie będzie to ostatecznie rozwiązane. Niemniej jednak Asia już w zeszłym tygodniu pisała, że pracujemy nad tym Jeśli chodzi o Twoją sugestię co do słowa "od", to ją także przekazałam wraz z linkiem do forum oraz Twojego opisu. Jeśli macie pomysły na zmiany inspirowane tym jak to wygląda w innych sklepach, to podsyłajcie linki. Dzięki temu łatwiej o uniknięcie nieporozumień Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ś4Ł 0 Report post Posted November 27, 2019 Czy coś się zmieniło w tej sprawie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tiptop24 0 Report post Posted November 28, 2019 sama opcja wybierz wariant nie rozwiąże kwestii czytelności --> pokaże konsumentowi, że są warianty, ale nie da znać, że są różne ceny --> opcja ceny od XX wg mnie jest koniecznością, aby konsument otrzymywał czytelną i zgodną z prawdą informację. Czekam na taką zmianę już od dawna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
slowly 0 Report post Posted April 22, 2020 Czy pojawiły się jakieś zmiany w tym temacie? Quote Share this post Link to post Share on other sites