michal8184 1 Report post Posted February 26, 2018 Witam Czy istnieje możliwość zrobienia kilku stanów magazynowych, niektórzy posiadają kilka sklepów stacjonarnych i niestety nie ma możliwości zrobienia stanów w każdym z sklepów. Bardzo by to ułatwiło np. zrobienia zamówienia z odbiorem własnym w konkretnym sklepie. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joanna Worona 23 Report post Posted February 27, 2018 Niestety, nie ma takiej możliwości. Jest jeden magazyn w Shoperze i jeden stan magazynowy dla każdego produktu. Jedynie warianty magazynowe mogą mieć osobny stan, ale zakładam, że nie o to chodzi - ewentualnie poproszę o więcej szczegółów. Quote Share this post Link to post Share on other sites
michal8184 1 Report post Posted February 27, 2018 Witam Podaje przykładowy link https://proline.pl/stany-magazynowe.php?p=OPRAAAOSY0006 Chodzi mi o to, żeby mając więcej sklepów stacjonarnych, klient mógł wiedzieć ile w danej chwili mam sztuk w danym sklepie i zamówić sobie towar z odbiorem osobistym w wygodnym sobie sklepie. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
michal8184 1 Report post Posted February 27, 2018 https://proline.pl/stany-magazynowe.php?p=BX80684I38100 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joanna Worona 23 Report post Posted February 27, 2018 Wielomagazynowość byłaby w tym przypadku dobrym rozwiązaniem. Planujemy wydanie takiej funkcji w pierwszej połowie roku. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
michal8184 1 Report post Posted February 27, 2018 Bardzo się ciesze, myślę, że wielu by się ta funkcja przydała. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
michal8184 1 Report post Posted December 29, 2018 Witam czy wiadomo może już coś w tym temacie. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joanna Worona 23 Report post Posted January 29, 2019 Sygnalizowałam, że mieliśmy takie plany, ale nie posiadam więcej konkretnych informacji odnośnie tej funkcjonalności. Quote Share this post Link to post Share on other sites
michal8184 1 Report post Posted January 29, 2019 Napisała Pani: "Planujemy wydanie takiej funkcji w pierwszej połowie roku." Przy wykupowaniu nowej licencji w czerwcu w rozmowie telefonicznej z Waszym konsultantem, zapewniał mnie, że będzie taka opcja. Dlatego, też wykupiłem licencję na następny rok. Można poruszyć ten temat gdzieś u Was, bo naprawdę jest to bardzo fajna opcja. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joanna Worona 23 Report post Posted January 29, 2019 Na pewno ten temat poruszę ponownie, przekażę Twoje zapotrzebowanie do działu rozwoju. Ponieważ nie chciałabym spekulować, jak długi byłby czas oczekiwania na wdrożenie takiej funkcjonalności dla wszystkich sklepów, proponuję, abyś dopytał o możliwość wdrożenia tego indywidualnie w zakresie abonamentu Shoper Premium - skontaktuj się proszę przez naszą stronę: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maciej T 0 Report post Posted March 29, 2020 Dzien dobry odgrzeje watek rozumiem że nic sie nie zmieniło w tym temacie ? Mając podstawowy magazyn u siebie w firmie i zasilając sie dodatkowo XML od dostawcy Klienci często chca odebrać produkt po kilku minutach widząc dostępność. Prezentowanie stanów z dwóch magazynów w formacie np 2 / 140 byłaby jasnosć sytuacji. Gwarantuje że jest to poszukiwana przez wiele osób funkcjnalność czy faktycznie tak problematyczne jest jej wdrożenie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
zpradem.pl 1 Report post Posted April 17, 2020 Również dropshopping wielo magazynowy będzie możliwy po wprowadzeniu tej funkcjonalności. Znacząco zwiększyła by mi się liczba oferowanych produktów , a przez to liczę , że i obroty. Dlatego podejrzewam, że wiele osób tak jak i ja , jeśli znajdą platformę oferującą taką funkcjonalność rozważy z migrację. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zpradem.pl 1 Report post Posted April 17, 2020 Posiadam shoper premium i na pytanie ( grudzień 2019r.) o tworzenie drugiego koszyka dla innego magazynu otrzymałem odpowiedź o braku takiej możliwości ( Zgłoszenie nr: 711604 ) Czy coś się zmieniło od tego czasu i mogę spodziewać się innej odpowiedzi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaciejEm 0 Report post Posted June 29, 2020 Popieram przyspieszenie prac nad tą funkcją. Pomijając nawet pewnie stosunkowo nieliczne sklepy z wieloma punktami odbioru osobistego funkcja niebywale przydatna przy dość typowej działalności czyli wrzucaniu dużych stanów magazynowych gdzie większość tego "naszego magazynu" znajduje się u zaopatrujących nas dostawców. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zpradem.pl 1 Report post Posted October 15, 2020 Chciałem zapytać admin Shopera czy coś w temacie może się ruszyło?? możecie zadeklarować jakiś termin wdrożenia lub przynajmniej testów? Quote Share this post Link to post Share on other sites