Kingoflife 0 Report post Posted August 8, 2018 Postuluję na miłość boską mamy 2018 rok, a ja i pewnie inni także musimy codziennie ręcznie pobierać kurs EUR i innych walut. Przecież to jakaś abstrakcja. Jest to na tyle irytujące, że rozważam po 7 latach ciągłego klikania zmianę dostawcy. Chyba wykazaliśmy się wystarczającą cierpliwością. Proszę ruszcie z tym tematem, w szczególności, że to na pewno drobnostka dla Was. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joanna Worona 23 Report post Posted August 9, 2018 Temat zgłosiłam do działu rozwoju, postaram się też ustalić, czy i w jakim terminie byłaby możliwa realizacja. Powiadomię Cię w tym wątku, jak tylko otrzymam informacje zwrotne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joanna Worona 23 Report post Posted August 10, 2018 Sugestia obecnie jest analizowana: jeśli okaże się, że jest temat nie będzie wymagający, wdrożymy opcję automatycznej aktualizacji kursów w przeciągu kilku tygodni. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kingoflife 0 Report post Posted August 10, 2018 Trzymam kciuki, bardzo by to nam pomogło. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zasilacze24 0 Report post Posted August 31, 2018 Również jesteśmy za opcją automatycznej aktualizacji kursów walut. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pielegnacjaobuwia 0 Report post Posted September 4, 2018 ja już taką prośbę również jakiś czas temu pisałem ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
OPTO 24 Report post Posted September 4, 2018 Halo, ta sugestia wisi od 2013 roku ? https://www.shoper.pl/forum/topic/3013-automatyczne-pobierania-kursów-walut Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robert Błaszczak 30 Report post Posted September 4, 2018 Dopiero od 2013 roku? To przecież według kalendarza Dreamcommerce S.A. tylko chwila. Nie ma się co spieszyć. Taką automatyzację przecież trzeba przemyśleć, gdyż wprowadzenie takiego udoskonalenia może mocno wpłynąć na problemy z działaniem tysięcy sklepów użytkowników Shopera. Ps. To był z mojej strony sarkazm, jakby ktoś z nowych użytkowników nie wiedział o co chodzi. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
OPTO 24 Report post Posted September 4, 2018 Przypomina mi to teraz odpowiedzi ING odnośnie ApplePay podobna mantra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kingoflife 0 Report post Posted September 13, 2018 Dnia 10.08.2018 at 11:13, Joanna Worona napisał: Sugestia obecnie jest analizowana: jeśli okaże się, że jest temat nie będzie wymagający, wdrożymy opcję automatycznej aktualizacji kursów w przeciągu kilku tygodni. Kolejna aktualizacja sklepu, a automatyzacji kursów NBP, jak nie było tak nie ma. Nawet decyzji czy kiedykolwiek będzie nie ma. Normalnie czuję się jakby korzystał z usług firmy rodem z PRL-u. Mam serdeczną prośbę o poradę na forum. Czy znacie jakąś poważnie traktującą swoich klientów platformę? Podrzućcie nazwy. za tydzień mam spotkanie z zarządem, to będę postulował o zmianę usługodawcy. Skoro nas tu nie chcą, to nic na siłę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SDO 2 Report post Posted December 21, 2019 (edited) Dzień dobry Coś się dzieje w tym temacie? Edited December 21, 2019 by SDO Quote Share this post Link to post Share on other sites
BartoszF 0 Report post Posted April 10, 2020 Czy planowane są prace w tym temacie? Quote Share this post Link to post Share on other sites