greenstars 0 Report post Posted November 27, 2018 Czy istnieje jakaś możliwość ukrycia niedostępnych produktów? Nie ukrywam, irytuje mnie to, klientów zresztą również. Często powoduje to, że dostępne produkty pojawiają się dopiero na 50 stronie... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mamezi 0 Report post Posted November 28, 2018 automatycznie nie, ręcznie możesz je po prostu wyłączyć/dezaktywować moglibyśmy pomyśleć o napisaniu aplikacji która by to robiła automatycznie, ale chyba to raczej powinna być funkcjonalność natywna w Shoperze Quote Share this post Link to post Share on other sites
OPTO 24 Report post Posted November 28, 2018 Sugestie były wielokrotnie zgłaszane nawet kilka lat temu https://www.shoper.pl/forum/topic/3835-automatyczne-wyłączanie-produktów/ https://www.shoper.pl/forum/topic/4123-sortowanie-wyświetlanie-produktów-stan-dostępności/ pewnie utknęło w dziale rozwoju Quote Share this post Link to post Share on other sites
booktown 0 Report post Posted November 28, 2018 Jestem jak najbardziej za. Dodatkowo brakuje mi takiej opcji przy rozszerzonym pliku Ceneo np. w formie checkboxa ( Wyklucz produkty ze stanem 0), aby do pliku nie dodawały się produkty ze stanem 0. Takie produkty których nie ma na sklepie importują się do ceneo, ludzie w nie klikają i tylko z konta schodzą środki. W poprzedniej platformie sklepowej taka opcja była standardem. Będę wdzięczny za rozważenie tego lub proszę o kontakt osobę która może to wykonać :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joanna Worona 23 Report post Posted November 29, 2018 Tak, wiem, że czekacie na tę opcję, ale nadal nie mam szczegółowych informacji, kiedy możliwość ukrycia będzie dostępna. Temat jest nam znany i pracujemy aktualnie nad takim rozwiązaniem, które spełniłoby Wasze oczekiwania. Przekazałam dodatkowo sugestię @booktown dotyczącą wykluczania produktów ze stanem 0 z pliku Ceneo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
koniofix 0 Report post Posted July 10, 2019 Przecież to nie jest jakaś skomplikowana funkcjonalność! To są dwa dodatkowe słowa w zapytaniu do bazy sql! Do dzisiaj nie zostało to zrobione. Quote Share this post Link to post Share on other sites